Garasjegulv prosessen

Her følger en sjekkeliste for deg som skal bygge den nye garasjen og skal til med gulvstøp/grunnmur. Fundamenteringen er viktig å det er greit å få det riktig på første forsøk.

Direktoratet for byggkvalitet forteller om søknad
Må jeg søke kommunen?


Du kan bygge garasje på inntil 50 kvm uten å søke kommune, men sørg for å gjøre nødvendige undersøkelser først. Du har selv ansvar for å finne ut hva du har lov å bygge på eiendommen din.

Vi anbefaler å bruke denne veiviseren: 
https://dibk.no/garasje#/

Det er VIKTIG at søknad er avklart FØR vi begynner! Husk at garasjegulvet må støpes MINST to uker før garasjen kan monteres. Det kan heller ikke kjøres bil på gulvet før det har godt to uker da betongen trenger tid til å herde.

Hvordan fungerer bestilling?


Ønsker du å bestille garasjegulv hos oss kan du enkelt legge inn din bestilling i vårt bestillingsskjema. Du vil da iløpet av kort tid motta kontrakt som signeres og returneres til oss. Lurer du på noe underveis eller har behov for råd eller en befaring er du hjertelig velkommen til å ringe oss for en hyggelig garasjeprat!

Enkel bestilling av garasjegulv


Hvilke grunnarbeider kreves?


Grunnen må være ferdig avrettet (+/- 10mm) med frostfrie masser før vi kan begynne vårt arbeide. Vi anbefaler våre kunder å forhøre seg med en lokal grave entreprenør for grunnarbeider. Typisk vil grunnarbeid bestå i utskifting av masser til og med en meter utenfor garasjen, massene erstattes med drenerende masser (kult, pukk, grus) og komprimeres. 


Hva skal til for at et garasjegulv blir varig og funksjonelt?

Våre standard gulv støpes med betong av industrikvalitet i 100mm tykkelse, grunnen isoleres med 50mm XPS markisolasjon for å sikre mot telehiv, vi bruker tradisjonelle armeringsmatter og forsterker med 12mm kamstål rundt sålen. Overflaten vibreres/disses jevn. Dette gir et sterkt gulv som fungerer godt til garasjegulv.
Vi leverer stålglatting og sliping av overflaten som tillegg, ønsker du et helt spesielt gulv har vi kompetanse til å polere betong til speilblank overflate.

Hvilke produkter leverer dere?

Vi leverer garasjegulv og ringmur til privatpersoner og garasjeleverandører over hele østlandet.
Vi har i hovedsak tre forskjellige typer gulv:

Budsjett garasjegulv – Garasjegulv for uisolert garasje
Standard garasjegulv – Isolert garasejegulv
Garasjepakke – Garasjegulv med isolert ringmur

I tillegg leverer vi forskjellige typer overflatebehandlinger. Ta kontakt dersom du ikke finner det du er ute etter.

Kan man støpe på vinteren?

Ja, vi støper gulv hele året og helt ned mot -15 °C

Følg oss på sosiale medier!