Garasjegulv Standard

Garasjegulv Premium – Ferdig gulvløsning for dobbelgarasje

Vi ønsker å forenkle prosessen med bestilling av garasjegulv har vi laget tre gulvtyper som passer godt til en standard type dobbelgarasje på rundt 50 m2. Vi har valgt å kalle gulv typene for: Garasjegulv Standard, Garasjegulv Premium, og Garasjepakke. 

Det mest solgte gulvet i vårt sortement heter Garasjegulv Premium, dette gulvet passer godt for de fleste garasjetyper og er et sikkert valg for din nye garasje. Både Standard og Premium gulvene kan vi levere med grunnmur i Leca eller betongblokker. Alle våre gulv leveres nå med stålglattet finish som standard.

(Ringmur kommer som tillegg og velges ved bestilling!)

Stålglattet finish

Vi leverer nå alle våre garasjegulv med stålglattet finish som standard. Stålglatting er prosessen hvor vi behandler gulvet med et betonghelikopter etter at betong er lagt ut. Dette gir en jevt og meget sterk overflate som forenkler renhold og forlenger levetiden til garasjegulvet. 

Her kan du legge inn din forespørsel og vi sender deg et tilbud på e-post:

Ta kontakt

Lurer du på noe underveis eller har behov for råd eller en befaring er du hjertelig velkommen til å ringe oss for en hyggelig garasjeprat! Du finner telefonnummer og annen kontakt info på denne siden: https://garasjefundament.no/kontakt-oss/

Vi ser frem mot din forespørsel!

Step 1 of 8