Garasjegulv Standard

[rev_slider alias=”Garasjegulv-Standard” slidertitle=”Garasjegulv Standard”][/rev_slider]
Industrikvalitet betongGulvet leveres med betong av industrikvalitet og stålglattet overflate som standardLeca ringmurLeveres med Leca ringmur som tilleggPasser alle garasjerRingmuren tilpasses etter garasjeleverandørens beskrivelser
Previous
Next
Garasjegulv Standard

Garasjegulv Standard – Ferdig gulvløsning for dobbelgarasje

Vi ønsker å forenkle prosessen med bestilling av garasjegulv har vi laget tre gulvtyper som passer godt til en standard type dobbelgarasje på rundt 50 m2. Vi har valgt å kalle gulv typene for: Garasjegulv Standard, Garasjegulv Premium, og Garasjepakke. 

Den rimeligste typen gulv vi fører heter Garasjegulv Standard og passer godt til plasser der man er helt sikker på at det ikke er fare for telehiv og til garasjer som ikke skal isoleres. Både Standard og Premium gulvene kan vi levere med grunnmur i Leca eller betongblokker. Alle våre gulv leveres nå med stålglattet finish som standard.

(Ringmur kommer som tillegg og velges ved bestilling!)

Stålglattet finish

Vi leverer nå alle våre garasjegulv med stålglattet finish som standard. Stålglatting er prosessen hvor vi behandler gulvet med et betonghelikopter etter at betong er lagt ut. Dette gir en jevt og meget sterk overflate som forenkler renhold og forlenger levetiden til garasjegulvet. 

Garasjegulv Standard

Vårt rimeligste alternativ
Kr 49900,-

 • Tillegg for Leca ringmur Kr 8000,-
 • Fuktsperre
 • Kraftig armering
 • Stålglattet finish
 • Industrikvalitet betong

Bestilling
link til bestillingsskjema
Rimelig

Her kan du legge inn din forespørsel og vi sender deg et tilbud på e-post:

Ta kontakt

Lurer du på noe underveis eller har behov for råd eller en befaring er du hjertelig velkommen til å ringe oss for en hyggelig garasjeprat! Du finner telefonnummer og annen kontakt info på denne siden: https://garasjefundament.no/kontakt-oss/

Vi ser frem mot din forespørsel!

Bestilling garasjegulvPlease enable JavaScript in your browser to complete this form. – Step 1 of 8Navn *Epost adresse *TelefonnummerAddresse *Address Line 1CityState / Province / RegionNesteVelg type gulv

 • Garasjegulv Standard

Fuktsperre, Kraftig armering, Stålglattet finish, Industrikvalitet betong. Pris 49.900,-

 • Garasjegulv Premium

50mm XPS isolasjon i gulv, Fuktsperre, Kraftig armering, Stålglattet finish, Industrikvalitet betong. Pris 59.900,-

 • Garasjepakke

Isolert grunnmur, 100mm EPS 150 isolasjon i gulv, Fuktsperre, Kraftig armering, Stålglattet finish, Industrikvalitet betong.
Pris 79.900,-TotalKr 0,00TilbakeNesteTillegg

 • Leca ringmur ( Gjelder for Standard og Premium gulvene )

Ringmur i Leca mures og tilpasses etter garasjeleverandørens beskrivelser. Muren pusses innvendig og utvendig. Dette er tilvalg som kun gjelder for Standard og Premium gulvene, Garasjepakke har ringmur inkludert. Pris 8000,-

 • Impregnering Ashford Formula

Gulvet impregneres med Ashford Formula. Impregneringen binder betongen, forenkler renhold og bidrar til å øke gulvets levetid. Pris 2500,-Flislegging

 • Keramiske fliser på gulv
 • Sokkelflis

Inkluderer porcellenatofliser i størrelse 30X30 eller 20X20 i farge sort eller grå. Inkluderer flislim, fugemasse og montering. TotalKr 0,00TilbakeNesteDato for ønsket oppstart (beregn 3 uker fra oppstart til garasje kan monteres)TilbakeNeste Vedlegg

Click or drag a file to this area to upload.

Legg ved garasje tegninger og bilder herTilbakeNesteKunde forsikrer at tomten klargjøres før oppstart *

 • Tomten er avrettet med frostsikre masser og er klar for videre arbeid ved oppstartsdato

Prisene forutsetter at tomten består av egnede drenerende og er avrettet og klar for videre arbeid. Maksimal høydeavvik er +/- 20 mm. Store avvik kan føre til ekstra kostnader og/eller forsinkelse av arbeidet. Vi varsler alltid kunde om eventuelle tillegg og forsinkelser før oppstart.TilbakeNesteAnnetTilbakeNesteKjøpsbetingelser *

KJØPSBETINGELSER
Du og resten av våre kunder er viktig for oss. Din opplevelse av oss som leveradør er essensielt for at vi skal lykkes og overleve som er seriøs aktør i bransjen. Her finner du viktig informasjon for din bestilling, les nøye gjennom informasjonen slik at du forstår prosessen på en ordentlig måte.

BESTILLING
Når vi mottar bestilling går vi igjennom bestillingen og sjekker at alt stemmer. Om alt er greit sender vi deg så snart som mulig en bekreftelse med oppstarts dato. Dersom vi har behov for mer informasjon tar vi kontakt. Du må gjerne kontakte oss på telefon og epost underveis.

KUNDE ANSVAR
Vårt arbeide starter først når grunnarbeider er utført. Vi setter som krav at tomten er avrettet med frostsikre masser til et maksimalt høydeavvik på +/- 20mm. Kunde er selv ansvarlig for utført grunnarbeid.

LEVERING
Vi er nøye på å levere god kvalitet til avtalt tid. Jobben vi utfører er i enkelte tilfeller væravhengi, noe som betyr at det alltid vil kunne være behov for utsettelse, i tilfelle vil kunde alltid få beskjed. Vi garanterer for høy kvalitet på produktene vi leverere.

BETALING
Vi fakturerer for utført arbeid i henhold til bestilling med 5 dagers forfall. Vi påberoper oss retten til å gjennomføre kredittsjekk ved bestilling. Vi har avtale med Svea Finans og kan tilby nedbetalingsløsninger om ønskelig. Eventuelle tillegg varsles alltid i forkant.

AVBESTILLING
Vi anser bestilling som bindene for begge parter først etter at vi har bekreftet levering. Eventuell avbestilling må skje senest 14 dager før avtalt oppstart. Ved senere avbestilling vil det kunne komme et avbestillingsgebyr.

STØRRELSE DOBBELGARASJE
Vi leverer gulv og ringmur til standard type dobbelgarasje med faste priser. Dette for at det skal være enkelt for deg som bygger å bestille. Fastpris for støping av garasje gjelder med størrelse inntil 60 m2. Alt av støpearbeid innenfor fastpris og kvadratmeterbegrensning må være tilhørende garasjen.

HÅNDVERKERTJENESTELOVEN
Lov om håndverkertjenester m.m for forbrukere [håndverkertjenesteloven] benyttes i forhold mellom håndtverker og forbruker. Les mer her:
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1989-06-16-63

VÅRE PRODUKTER

GARASJEGULV STANDARD
Garasjegulv Standard passer godt til plasser der man er helt sikker på at det ikke er fare for telehiv og til garasjer som ikke skal isoleres. Gulvet har:
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

GARASJEGULV PREMIUM
Garasjegulv Premium passer godt for de fleste garasjetyper og er et sikkert valg for din nye garasje. Gulvet har:
-50mm XPS isolasjon i gulv
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

GARASJEPAKKE
Garasjepakke er en komplett gulvløsning for dobbelgarasje med isolerte grunnmurselementer. Grunnmurselementene settes ut og fylles med betong før gulvet så støpes. Det er da klart for montering av garasje. Elementene har en vedlikeholdsfri overflate og svært lang levetid. Denne pakken passer godt dersom du har planer om å ha en oppvarmet garasje. Gulvet har:
-Isolert grunnmur
-100mm EPS 150 isolasjon i gulv
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

LECA RINGMUR
Lece ringmur kan velges som et tillegg og passer til Standard og Premium gulvene. Vi murer ringmur på mål som tilfredstiller tegninger og beskrivelser fra garasjeleverandøren.

Impregnering Ashford Formula
Vi benytter Ashford Formula til overflatebehandling av garasjegulv. Behandlingen er et valgfritt tillegg. Ashford Formula trenger inn i betongen og binder overflaten, impregneringen vil forenkle renholde og beskytte overflaten til betongen.GDPR Personvernforordningen *

 • Jeg gir Garasjefundament AS tillatelse til å lagre min informasjon slik at de kan besvare min henvendelse.

Send bestilling