Kjøpsbetingelser

Garasjefundament ASGARASJEGULV – GARASJE – MURER TJENESTERGarasjefundament AS
Previous
Next

Våre kjøpsbetingelser

KJØPSBETINGELSER
Du og resten av våre kunder er viktig for oss. Din opplevelse av oss som leveradør er essensielt for at vi skal lykkes og overleve som er seriøs aktør i bransjen. Her finner du viktig informasjon for din bestilling, les nøye gjennom informasjonen slik at du forstår prosessen på en ordentlig måte.

BESTILLING
Når vi mottar bestilling går vi igjennom bestillingen og sjekker at alt stemmer. Om alt er greit sender vi deg så snart som mulig en bekreftelse med oppstarts dato. Dersom vi har behov for mer informasjon tar vi kontakt. Du må gjerne kontakte oss på telefon og epost underveis.

KUNDE ANSVAR
Vårt arbeide starter først når grunnarbeider er utført. Vi setter som krav at tomten er avrettet med frostsikre masser til et maksimalt høydeavvik på +/- 20mm. Kunde er selv ansvarlig for utført grunnarbeid.

LEVERING
Vi er nøye på å levere god kvalitet til avtalt tid. Jobben vi utfører er i enkelte tilfeller væravhengi, noe som betyr at det alltid vil kunne være behov for utsettelse, i tilfelle vil kunde alltid få beskjed. Vi garanterer for høy kvalitet på produktene vi leverere.

BETALING
Vi fakturerer for utført arbeid i henhold til bestilling med 5 dagers forfall. Vi påberoper oss retten til å gjennomføre kredittsjekk ved bestilling. Vi har avtale med Svea Finans og kan tilby nedbetalingsløsninger om ønskelig. Eventuelle tillegg varsles alltid i forkant.

AVBESTILLING
Vi anser bestilling som bindene for begge parter først etter at vi har bekreftet levering. Eventuell avbestilling må skje senest 14 dager før avtalt oppstart. Ved senere avbestilling vil det kunne komme et avbestillingsgebyr.

STØRRELSE DOBBELGARASJE
Vi leverer gulv og ringmur til standard type dobbelgarasje med faste priser. Dette for at det skal være enkelt for deg som bygger å bestille. Fastpris for støping av garasje gjelder med størrelse inntil 60 m2. Alt av støpearbeid innenfor fastpris og kvadratmeterbegrensning må være tilhørende garasjen.

HÅNDVERKERTJENESTELOVEN
Lov om håndverkertjenester m.m for forbrukere [håndverkertjenesteloven] benyttes i forhold mellom håndtverker og forbruker. Les mer her:
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1989-06-16-63

VÅRE PRODUKTER

GARASJEGULV STANDARD
Garasjegulv Standard passer godt til plasser der man er helt sikker på at det ikke er fare for telehiv og til garasjer som ikke skal isoleres. Gulvet har:
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

GARASJEGULV PREMIUM
Garasjegulv Premium passer godt for de fleste garasjetyper og er et sikkert valg for din nye garasje. Gulvet har:
-50mm XPS isolasjon i gulv
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

GARASJEPAKKE
Garasjepakke er en komplett gulvløsning for dobbelgarasje med isolerte grunnmurselementer. Grunnmurselementene settes ut og fylles med betong før gulvet så støpes. Det er da klart for montering av garasje. Elementene har en vedlikeholdsfri overflate og svært lang levetid. Denne pakken passer godt dersom du har planer om å ha en oppvarmet garasje. Gulvet har:
-Isolert grunnmur
-100mm EPS 150 isolasjon i gulv
-Fuktsperre
-Kraftig armering
-Stålglattet finish
-Industrikvalitet betong

LECA RINGMUR
Lece ringmur kan velges som et tillegg og passer til Standard og Premium gulvene. Vi murer ringmur på mål som tilfredstiller tegninger og beskrivelser fra garasjeleverandøren. Grunnmuren pusses på begge sider.

Impregnering Ashford Formula
Vi benytter Ashford Formula til overflatebehandling av garasjegulv. Behandlingen er et valgfritt tillegg. Ashford Formula trenger inn i betongen og binder overflaten, impregneringen vil forenkle renholde og beskytte overflaten til betongen.

Addresse

Våleveien 29, 3086 Holmestrand

Telefon

478 67 907

Epost Addresse

garasjefundament@gmail.com

Åpningstider

Mandag/Fredag: 09.00 til 15.30
Lør/Søn: STENGT