Garasjepakke - Garasjegulv og isolert ringmur

Garasjepakke
komplett gulv og ringmur
Industri kvalitet betong
Industrikvalitet betong, stålglattet overflate og isolasjon i gulv
Ringmur
Ringmuren er isolert og har kjerne av armert betong
Vedlikeholdsfri overflate
Ringmur med vedlikeholdsfri overflate
Previous
Next
Garasjepakke

Garasjepakke – Komplett pakkeløsning for dobbelgarasje

Vi ønsker å forenkle prosessen med bestilling av garasjegulv har vi laget tre gulvtyper som passer godt til en standard type dobbelgarasje på rundt 50 m2. Vi har valgt å kalle gulv typene for: Garasjegulv Standard, Garasjegulv Premium, og Garasjepakke.

Garasjepakke er en komplett gulvløsning for dobbelgarasje med isolerte grunnmurselementer. Grunnmurselementene settes ut og fylles med betong før gulvet så støpes. Det er da klart for montering av garasje. Elementene har en vedlikeholdsfri overflate og svært lang levetid. Denne pakken passer godt dersom du har planer om å ha en oppvarmet garasje.

Alle våre gulv leveres nå med stålglattet finish som standard.

Stålglattet finish

Vi leverer nå alle våre garasjegulv med stålglattet finish som standard. Stålglatting er prosessen hvor vi behandler gulvet med et betonghelikopter etter at betong er lagt ut. Dette gir en jevt og meget sterk overflate som forenkler renhold og forlenger levetiden til garasjegulvet. 

Garasjepakke

Gulv og isolert grunnmur for garasje
Kr 79900
  • 100mm EPS 150 isolasjon i gulv
  • Fuktsperre
  • 100 mm isolasjon i gulv
  • Kraftig armering
  • Stålglattet finish
  • Industrikvalitet betong

Ta kontakt

Lurer du på noe underveis eller har behov for råd eller en befaring er du hjertelig velkommen til å ringe oss for en hyggelig garasjeprat! Du finner telefonnummer og annen kontakt info på denne siden: https://garasjefundament.no/kontakt-oss/

Vi ser frem mot din forespørsel!

Step 1 of 8